Hírek

Tartalom megjelenítő

Létrehozva: 2023 március 23.

Tekerjünk együtt a csúcsra!

„Szeretek biciklizni. Szeretem a kihívásokat! Régóta tervezem, hogy kerékpárral meghódítom az ország legmagasabb pontját, a Kékestetőt. Jó lenne, ha mindezt a lehető legbiztonságosabban, rendőrök és polgárőrök által biztosított pályán tehetném meg. Értékelném, ha a csúcsra érve valaki frissítővel várna.” Van egy jó hírünk azok számára, akik a fenti mondatok valamelyikében vagy mindegyikében magukra ismertek.

Idén nyáron lehetőség lesz MATE-s mezt húzni és feltekerni az ország legmagasabb pontjára, Kékestetőre, a Mátra Biker SC által szervezett Tour de Mátra országúti kerékpárversenyének rövid távján! Bár a Tour de Mátra egy verseny, amin 2022-ben közel 400-an álltak rajthoz a meghirdetett két táv valamelyikén (83 vagy 16 km), sokakhoz hasonlóan a célunk nekünk is elsősorban a közös élményszerzés és a kihívás teljesítése.

Mikor?
2023. június 4-én (vasárnap)

Honnan hova tekerünk?
Gyöngyös (Károly Róbert Sportközpont) -> Kékestető

Mennyit fogunk tekerni?
16 km-t

Van-e nevezési díj?
Rövid táv, teljes árú nevezési díj 18.000 Ft*

*A nevezés 2023. március 23‑án 15 órakor indul! A szervezők márciusban 20%-os (14.400 Ft), áprilisban 15%-os (15.300 Ft), májusban pedig 10%-os (16.200 Ft) kedvezményt biztosítanak a nevezési díjból!

FONTOS, hogy nevezéskor az egyetem dolgozói és hallgatói a képviselt egyesületnél tüntessék fel: MATE!

 

További részletek és nevezés: https://www.tourdematra.com/

Várunk szeretettel minden sportos és lelkes jelentkezőt.