Diplomaosztó

Diplomaosztó

Utolsó frissítés: 2023 július 26.

A MATE Szent István Campuson a 2022/23-as tanév nyári diplomaátadó ünnepségeire az alábbi időpontokban kerül sor a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában:

 

Nemzetközi hallgatók -  2023. július 26. (szerda) 10 óra

Streaming link

 

Műszaki képzési terület - 2023. július 26. (szerda) 13 óra

Élő közvetítés

 


Gazdasági képzési terület - 2023. július 27. (csütörtök) 10 óra

Élő közvetítés

 


Agrár képzési terület - 2023. július 28. (péntek) 10 óra

Élő közvetítés

 

Az épületbe a beléptetés az V. kapun keresztül történik, a Kastély főbejáratát nem használhatják az oklevelet átvevő hallgatók és hozzátartozóik!

Gyalogos megközelítés:

 

A Kastély parkolójában nagyon szűkös a parkolási lehetőség, ezért parkolásra ajánlott helyek (a térképen piros P betűvel jelölve):

  • Művészetek Háza előtt, ahol az első másfél óra 20 Ft, ezt meghaladóan pedig 440 Ft/óra a parkolási díj, amely díj mobiltelefonnal is rendezhető
  • A Kastély melletti Martinovics Ignác utcában és keresztutcáiban ingyenes a parkolás
  • Az Ady Endre sétány végén a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda parkolója ingyenes
  • A Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem előtt ingyenes a parkolás

Az egyéb, városi várakozási területeken munkanapokon 8-18 óra között díjköteles a parkolás.

Parkolás (piros P betűvel jelölve a Művészetek Háza parkolója, Martinovics Ignác u., Gödöllő Városi és Térségi Uszoda parkolója, egyetemi Sportcsarnok parkolója):

Az ünnepségen azon hallgatók vehetnek részt, akik az online felületen jelentkezésüket leadták. A beléptetés karszalaggal történik a helyszínen, a hallgató nevének bemondása után a karszalagot feltesszük a hozzátartozónak. A hozzátartozók a hallgatók mögötti kordonnal elválasztott részen tudnak leülni.

Azon személyek számára, akik nem tudnak eljönni az oklevélátadó ünnepségre, stream-et biztosítunk, melyen keresztül követhetik az ünnepséget.

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben, kizárólag ünnepi ruhában (öltöny, kosztüm vagy alkalmi ruha) jelenjenek meg!
A talárt a Lovarda alatti alagsorban, az ünnepség előtt 8.30 órától és 12.00 órától lehet átvenni 20.000 Ft letéti díj ellenében, melyet a talár visszaszolgáltatásánál (rögtön az ünnepség után) visszaadunk. Kérjük PONTOS ÖSSZEGET HOZNI, mert pénzváltásra nincs mód!
Ezen kívül 2.200 Ft tisztítási költséget kell téríteni, amelyet a https://ejegy.uni-mate.hu/jegy/mate-talartisztitas-cleaning-of-the-gowns-szent-istvan-campus oldalon lehet befizetni az oklevélátadóig bezárólag. Kérjük a fizetésnél a „Megjegyzés” rovatban feltüntetni a Neptun kódot és a nevet.

Esetleges megbetegedés esetén kérjük a részvételi szándék lemondását a tanulmányi ügyintézőnek jelezni!

Az oklevélátadó ünnepségen a Fotogarden Stúdió munkatársai fognak fotózni. Az ünnepelteket több fotós többféle szögből is fényképezi. Az elkészült fényképeket a Stúdió honlapján lehet megtekinteni az eseményt követő 3. naptól. A megrendeléseket a webáruházukon keresztül fogadják: http://www.fotogarden.hu/webaruhaz/

További információkat az érintettek Neptun-üzenetben kapnak.