Diplomaosztó

Diplomaosztó

Utolsó frissítés: 2023 január 24.

A MATE Szent István Campuson a 2022/23-as tanév téli diplomaátadó ünnepségeire az alábbi időpontokban kerül sor a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában:

 

Nemzetközi hallgatók -  2023. január 25. (szerda) 10 óra

Élő közvetítés: https://youtu.be/BGk1R5b7tX8

 

Műszaki képzési terület - 2023. január 25. (szerda) 13 óra

Élő közvetítés: https://youtu.be/a_-DDJiBwAg


Gazdasági képzési terület - 2023. január 26. (csütörtök) 10 óra

Élő közvetítés: https://youtu.be/5_PRCaMQrJE


Agrár képzési terület - 2023. január 27. (péntek) 10 óra és 13 óra

Élő közvetítés:

- 10 órakor: https://youtu.be/pcpSxOWfT4M

- 13 órakor: https://youtu.be/lAC5Er2foeQ

 

Az épületbe a beléptetés az V. kapun keresztül történik, a Kastély főbejáratát nem használhatják az oklevelet átvevő hallgatók és hozzátartozóik!

Gyalogos megközelítés:

Az ünnepségre sok szeretettel várjuk a hozzátartozókat is, akiknek a maximum létszáma a terem befogadóképessége függvényében a három képzési terület ünnepségén résztvevő végzős hallgatók létszáma alapján került meghatározásra (ezt az ünnepségről szóló Neptun üzenetben minden hallgató megkapta). A beléptetés karszalaggal történik. A helyszínen a hallgató nevének bemondása után minden hozzátartozó karszalagot kap. A hozzátartozók a hallgatók mögötti kordonnal elválasztott részen tudnak leülni.
Azon személyek számára, akik nem tudnak eljönni az oklevélátadó ünnepségre, a fenti linkeken stream-et biztosítunk, melyeken keresztül követhetik az ünnepséget. 

Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben, kizárólag ünnepi ruhában (öltöny, kosztüm vagy alkalmi ruha) jelenjenek meg!
A talárt a Lovarda alatti alagsorban, az ünnepség előtt 8.30 órától (délutáni ünnepség esetén 12.00 órától) vehetik át 20.000 Ft letéti díj ellenében, melyet a talár visszaszolgáltatásánál (rögtön az ünnepség után) visszakapnak. Kérjük, PONTOS ÖSSZEGET HOZZANAK, mert pénzváltásra nincs mód! Ezen kívül 2.200 Ft tisztítási költséget kell téríteni, amelyet a https://ejegy.uni-mate.hu/jegy/mate-talartisztitas-cleaning-of-the-gowns-2023-szent-istvan-campus  oldalon lehet befizetni az oklevélátadóig bezárólag. Kérjük, a fizetésnél a „Megjegyzés” rovatban szíveskedjenek feltüntetni Neptun kódjukat és a nevüket.

Esetleges megbetegedés esetén kérjük, a részvételi szándék lemondását a tanulmányi ügyintézőnek jelezzék!

Az oklevélátadó ünnepségen a Fotogarden Stúdió munkatársai fognak fotózni. Az ünnepelteket több fotós többféle szögből is fényképezi. Az elkészült fényképeket a Stúdió honlapján lehet megtekinteni az eseményt követő 3. naptól. A megrendeléseket a webáruházukon keresztül fogadják: http://www.fotogarden.hu/webaruhaz/ 

A Kastély parkolójában nagyon szűkös a parkolási lehetőség, ezért parkolásra ajánlott helyek (a térképen piros P betűvel jelölve):

  • Művészetek Háza előtt, ahol az első másfél óra 20 Ft, ezt meghaladóan pedig 440 Ft/óra a parkolási díj, amely díj mobiltelefonnal is rendezhető
  • A Kastély melletti Martinovics Ignác utcában és keresztutcáiban ingyenes a parkolás
  • Az Ady Endre sétány végén a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda parkolója ingyenes
  • A Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem előtt ingyenes a parkolás

Az egyéb, városi várakozási területeken munkanapokon 8-18 óra között díjköteles a parkolás.

Parkolás (piros P betűvel jelölve a Művészetek Háza parkolója, Martinovics Ignác u., Gödöllő Városi és Térségi Uszoda parkolója, egyetemi Sportcsarnok parkolója):

 

A hallgatók részére a Kastélyt 7.45 órakor nyitják. Az ünnepség másfél-két óráig fog tartani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy oklevelet csak akkor vehetik át, ha előzőleg aláírták az oklevélátadó könyvet, melyhez kék színű golyóstollat hozzanak magukkal. Kérjük, ezért az ünnepség kezdete előtt 2 órával jelenjenek meg!
Kötelező aláírás időpontjai:

  • délelőtt: 2023. január 27. 8.00 - 9.30 óra között
  • délután: 2023. január 27. 11.30 - 12.45 óra között 

Kötelező aláírás helyszíne: Királyi Kastély Lovarda alatti szekcióterem

A névre szóló helyeket a Lovardában délelőtt legkésőbb 9.45-ig, délután 12.45-ig el kell foglalni. Az ültetés szakok és névsor szerint történik. Az átadásra váró dokumentumokat e kialakított sorrend szerint állítjuk össze, és szólítjuk majd átvételhez azon végzetteket, akik jelezték részvételi szándékukat. Aki ezt nem tette meg, oklevelét 2023. január 30-tól a Tanulmányi Osztályon ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda 9.00 – 12.00 óra, csütörtök 9.00 – 11.00 óra) veheti át személyesen, vagy meghatalmazott útján. Postázás nem lehetséges.

Tisztelettel várjuk Önöket az oklevélátadó ünnepségre!