Jubileumi diplomák

Jubileumi diplomák

Kérelemre arany, gyémánt, vas, rubin, illetve platina díszoklevél adományozható annak, aki a MATE Szent István Campuson vagy jogelődeinél (Magyar Agrártudományi Egyetem, Agrártudományi Egyetem (Gödöllő), Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Szent István Egyetem), illetve a zsámbéki Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban oklevelét sorrendben 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve szerezte meg, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. A díszoklevél a jubileum évében adományozható és ugyanebben az évben kérvényezhető.

A jubileumi díszoklevelet az oldal aljáról is letölthető kérelem kitöltésével és a Szent István Campus Főigazgatóság részére postai (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) vagy elektronikus úton (campus.titkarsag.godollo@uni-mate.hu) történő megküldésével lehet kérvényezni. A kérelemhez mellékelni kell az eredeti oklevél (vagy a korábban kézhez kapott jubileumi diploma) másolatát.

A díszoklevelek igénylésének határideje minden évben június 30.

Az oklevelek átadására Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség keretein belül kerül sor minden év szeptemberében. Ennek részletei is ezen az oldalon kerülnek meghirdetésre.

 

A helyszínen parkolni az Aula épületével szemben, a Sportcsarnok parkolójában lehet. Akadálymentes megközelítésre a szemináriumi épület hátsó, kollégiumok felőli bejáratán keresztül van lehetőség.


 


 

 

A 2021. évi Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség megtekinthető itt:

 

Jubileumi oklevél kérelem