Jubileumi diplomák

Jubileumi diplomák

Kérelemre arany, gyémánt, vas, rubin, illetve platina díszoklevél adományozható annak, aki a MATE Szent István Campuson vagy jogelődeinél (Magyar Agrártudományi Egyetem, Agrártudományi Egyetem (Gödöllő), Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Szent István Egyetem), illetve a zsámbéki Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban alapképzéshez kapcsolódó oklevelét sorrendben 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve szerezte meg, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. A díszoklevél a jubileum évében adományozható és ugyanebben az évben kérvényezhető.

A jubileumi díszoklevelet az oldal aljáról is letölthető kérelem kitöltésével és aláírásával, valamint a Szent István Campus Főigazgatóság részére postai (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) vagy elektronikus úton (campus.titkarsag.godollo@uni-mate.hu) történő megküldésével lehet kérvényezni. A kérelemhez mellékelni kell az eredeti oklevél (vagy a korábban kézhez kapott jubileumi diploma) másolatát.

A díszoklevelek igénylésének határideje minden évben június 30.

Az oklevelek átadására Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség keretein belül kerül sor minden év szeptemberében.

Az idei évben az ünnepség időpontja 2022. szeptember 10. szombat, 10.00 óra.

 

A helyszínen parkolni az Aula épületével szemben, a Sportcsarnok parkolójában lehet. Akadálymentes megközelítésre a szemináriumi épület hátsó, kollégiumok felőli bejáratán keresztül van lehetőség.


 


 

 

A 2021. évi Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség megtekinthető itt:

 

Jubileumi oklevél kérelem